Gość portalu: 4 senior napisał(a): > Trudno nie odnieść sie do ostatniego wpisu. > Młody człowieku poszukujący działki proszę Cię idz do Zarządu, zapytaj a napewn > o otrzymasz odpowiedz . Ogrod Sona jest pieknym "azylem" spokoju i ciszy. Ja je > stem od 20 lat członkiem i wychowalem 2 wnukow właśnie na tej dzialce. > Niestety najdelikatniej mowiąc mamy też w ogrodzie "pieniaczy" przez takich wła > śnie, dziś muszą Zarządy Ogrodów " tłuki bez wykształcenia, głaby" stawac w obr > onie ustawy ROD. > Konflikty w spolecznosciach sa nieuniknione,ale trzeba mowic sobie otwarcie i k > ulturalnie bez przysłowek.Najsmutniejsze jest to, że do tych działan przyłączaj > a sie "tacy działkowicze jakich mamy na forum" > Niewazne kogo reprezentują, jakie liczne środowisko, a także skąd się bierze ic > h chorobliwa nienawiść do Zarządu. > Demokracja jest piękna gdy mogę robić co mi sie podoba - demokracja jest zła gd > y każą podporządkować się decyzjom legalnych organow. Wówczas wprowadza się wła > sną "demokrację" głośno krzyczec, pomawiać,wyzywac w imie obrony działkowców ak > tualnie odpowiada zgodnie z zasadą "wróg mojego wroga jest moim sprzymierzeńcem > ' > Przykre jest to, że do tych działan przyłanczaja sie ludzie Naszego Ogrodu.Jesl > i kogoś uraziłem , to przepraszam