Gość portalu: Senior ! napisał(a): > Czytam wypowiedzi działkowiczów i zastanawiam się dlaczego obecny Zarząd doprow > adził do takiej atmosfery w ogrodzie. Domysły ,fantazje bezpodstawne oskarżen > ia działkowiczów - wstyd Beniu. Myślę że jesteś facet-ka nie pierwszej mło > dość- zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak- ŻENADA. Wpis z dn.19. 06. 12 > i wypowiedzi wcześniejsze działkowiczów nie daja powodu do atakowania, wszyscy > wiemy że ktoś musi to prowadzić.Nie wiem kto jesteś -uważam ,że Tobie zależy a > by utrzymać się przy sterze, a nie działkowiczom przejąc o co oskarżasz. Z Tw > oich wypowiedzi wnioskuję ,że nie dajesz sobie rady z psychiką a to trzeba > ratować ,- życie i zdrowie mamy tylko jedno. Zachowujesz się jak zdesperowany > KIBOL internetowy szukający zadymy. Tak 4 senior- ładna wypowiedzi tylk > o szkoda , że nie bierzesz przykładu -chociaż pochwaliłeś-ha ha ha. Jeste > ś w Zarządzie czy nie to wiedz , że działasz na niekorzyść ogrodu. O wpisa > ch dowiedziałem się od ludzi którzy nie posiadają działki w naszym ogrodzie. > Działkowicze mają prawo wyrażać swoje niezadowolenie . Jesteśmy dla Za > rządu pracodawcami - i co ??. Czyść rowy ,koś trawę pisma z pogróżkam > i -zabierzemy działkę ha ha ha . a przecież na rzecz ogrodu wszyscy płacimy. > Takiego zamieszania nie ma na żadnym ogrodzie w Ciechanowie. > A tak naprawdę BENIU poczekaj na rozstrzygnięcie Trybunału nie udziel > aj się w internecie -------- będziesz zdrowszy . Nakręcasz , prowokujesz dzi > ałkowiczów ,oskarżasz -wstyd ,wstyd ,wstyd bo jak nadmieniłem wcześniej c > zytają nie tylko nasi działkowicze .