Gość portalu: Benio napisał(a): > Ja już nic z tego nie rozumiem , Ty Senior z wykrzyknikiem wypowiadasz się za w > szystkich działkowiczów w ogrodzie ? , o jakiej Ty atmosferze mówisz i za ilu d > ziałkowców się wypowiadasz . "Domysły, fantazje , bezpodstawne oskarżenia dział > kowiczów" - Ty chyba nie wiesz o czym mówisz , przecież ja tylko jednemu durnio > wi odpisywałem, który sr...a we własne gniazdo - myślę teraz że to Ty chyba nap > isałeś . Jeżeli chodzi o wpis z 19.06 - to ktoś tam mnie zaatakował, a nie ja , > ty chyba nie potrafisz czytać ? , Co Ty z tym sterem - co to ja jestem jakimś m > arynarzem czy co ? Chcę jeszcze raz ostatecznie powiedzieć że nie jestem z zarz > ądu , ale ich popieram bo ten ogród trzymają w ładzie i składzie , co nie podob > a się różnym takim jak Ty pieniaczom, i warchołom którzy mają jakiś trwały ura > z do zarządu z powodów - że ten pogonił ich do utrzymania działki w czystości l > ub za to że nie wpłacili przez parę lat opłat za działkę itp... Pamiętaj że w p > orządku wszystkim jest dobrze a w bałaganie tylko nielicznym takim jak Ty, wida > ć to lubisz. O czyjej Ty psychice piszesz, jeżeli masz problemy ze swoją psychi > ką to idź do psychiatryka i ją ratuj ale nie posądzaj o to wszystkich. > Muszę Ci powiedzieć że nie jestem internetowym kibolem który szuka zadymy , źle > mnie oceniasz ale widać tylko taki masz poziom intelektualny. Nigdy nie działa > łem na niekorzyść