Gość portalu: Benio napisał(a): > (przepraszam coś mi przerwało) żadnego zarządu , posiadam działkę prawie od poc > zątku istnienia tego ogrodu, były różne zarządy lepsze i gorsze ale z żadnym z > nich nie miałem konfliktu, bo po prostu płacę na czas , czysto mam na działce, > koszę trawę na alejce, spełniam regulaminowe i statutowe obowiązki i tyle.... t > o jest bardzo proste i wtedy zarząd nie ma nic do ciebie . Napisz i nie wstydź > się co zrobiłeś że masz takie pretensje do nich. Bo przecież nikt bez żadnych p > odstaw nie wysuwa takich głupich oskarżeń. Jak możesz to nie mąć więcej w głowa > ch działkowców z krótkim stażem , bo starzy kulturalni działkowcy tą twoją bazg > raninę mają - nie powiem gdzie. Wnioskuję że jesteś (jak widzisz zacząłem pisa > ć z małej litery) sfrustrowanym starym durniem , który chce zabłysnąć - ale już > nie może, twój czas już jakby bezpowrotnie przeminął. Ten wstyd o którym napis > ałeś , weź na siebie , bo stary jesteś a gł.......... Jeśli kiedykolwiek będzie > sz chciał porozmawiać nie na forum a w cztery oczy na temat działek , dlaczego > masz taki osąd to jestem do dyspozycji , tylko napisz gdzie mamy się spotkać (c > hyba nie jest tchórz i nie boisz się tego co wypisujesz) > PO > ZDRAWIAM > NORMALNY D > ZIAŁKOWIEC