Gość portalu: w napisał(a): > Drogi BENIO. > Po pierwsze - odnośnie "Czy mamy się bać?" umieściłam tam link - może łaskawie > zajrzysz, dobrze, a potem będziesz na mnie naskakiwal! Bo tu nie rozumiem wogól > e o co ci chodzi???? > Mam wrazenie nie czytasz wpisów ze zrozumieniem, tak jak tego nie zrobiłeś z po > przednim moim wpisem - wiedziałbyś, ze jestem kobietą , a nie facetem. Takze ra > dzę jeszcze raz przeczytac cały wątek, ale tym razem ze zrozumieniem > > Po drugie - dobrze wiem co napisalam, takie były moje przejścia, dlatego napisa > łam też że wszystko da się przeżyć i życzyłam powodzenia (szczerze) nowemu czło > nkowi. > > Po trzecie - nikogo nie dykryminuję - nie wiem skąd ci sie to wogóle wzięło ??? > ? > > A to że porównywałam warunki w innych ogrodach? - Moje prawo - wolnośc słowa, n > ie sądzisz? Mozemy miec różne zdania - nikt nam tego nie zabroni, a forum jest > po to aby podzielić się swoim zdaniem, poglądem itp, więc nie rozumiem czemu ro > bisz osobiste wycieczki w moją stronę????? > A juz twojego wpisu -"to że się z tobą nie mogę zgodzić co do twoich argumentów > to nie powód żebyś kolejny raz kogoś dyskryminował." - zupelnie nie rozumiem. > Do czego to sie odnosi? Może ci się trochę osoby pomyliły? > > Po czwarte -nikogo nie reprezentuję - oprócz samej siebie i swojej działki.