Gość portalu: ktoś napisał(a): > Ja uważam, że policja spisała się wzorowo i profesjonalnie, tak właśnie powinni > działać na wszystkich polskich stadionach. Śmieszą mnie te wasze wpisy o tym, > że policja przekraczała uprawnienia, nadużywała prawa, wlepiała bez powodu w ci > ągu 10 minut dwa mandaty po 500zł. Ja jakoś nie dostałem bez powodu ani mandatu > ani mnie nikt nie spałował. Zachowanie "kibiców znad Łydyni" nie miało nic wsp > ólnego z dopingiem swojej drużynie, a było zwykłym ubliżaniem przyjezdnej druży > nie oraz ich kibicom. Niech się nauczą dopingować bez wulgaryzmów i ubliżania i > nnym. Jeśli uważają, że tak się nie da to zapraszam na mecze siatkówki! Każda o > soba, która by na całe gardło krzyczała wulgaryzmy w jakimkolwiek miejscu publi > cznym prawdopodobnie zostałaby ukarana mandatem i w razie stawiania się spałowa > na i aresztowana. Nie widzę powodu dla którego pseudokibice mieliby być traktow > ani w sposób szczególny. Czas najwyższy skończyć z pobłażaniem i przyzwalaniem > na takie zachowanie pod przykrywką "dopingu". Stadiony to miejsca publiczne, na > które przychodzą również rodziny z dziećmi i obowiązuje tu stosowne zachowanie > . Jeśli to komuś nie pasuje to won do lasu. Sport na pewno nie ucierpi na nieob > ecności takiej dziczy. Takiego niecenzuralnego "dopingu" nie ma na meczach siat > kówki, piłki ręcznej, koszykówki, na skokach narciarskich i panuje tam nieporów > nywalnie lepsza atmosfera. Wręcz nie ma tam jednej osoby, która by nie brała ud > ziału w dopingu i zabawie. Zachowanie kibiców piłki nożnej jest po prostu zakał > ą dla sportu i propagowanych przez niego zasad "fair-play". > > Polecam obejrzeć sobie jak powinien wyglądać prawdziwy doping: > www.akademiasiatkowki.com.pl/b/najlepsi-na-swiecie/0 > Jeszcze raz wielkie brawa dla Policji!!!