Gość portalu: ABARE VIE OHAMOSA napisał(a): > Witam, > Czy masz niską zdolność kredytową i mają trudności z pozyskaniem kapitału > pożyczki z lokalnymi bankami i innymi instytucjami finansowymi? Potrzebujesz kr > edytu lub > Fundusze dla jakiejkolwiek przyczyny, takie jak: > kredytu), > > a) osobiste, rozwój biznesu, > b) biznes, edukacja, > c) konsolidacja zadłużenia, > d) Dyski pożyczek pieniężnych > > Jestem prywatny pożyczkodawca, ofiaruję różnych pożyczek dla wszystkich moich d > rogich klientów. Niezależnie od Twoich potrzeb pożyczkowych są duże czy małe, o > sobiste lub kredyt hipoteczny, jestem gotów rozmawiać z tobą o tym, jak mogę sp > ełnić Twoje potrzeby. I Oferujemy długoterminowe pożyczki i przystępności Ofert > a ta pożyczka jest wyłącznie dla uczciwych ludzi, którzy boją się Boga, i jest > gotowy do spłaty kredytu w ustalonym czasie i nie uciekł z moimi pieniędzmi. Je > śli jesteś zainteresowany w uzyskaniu kredytu, wszystko co musisz zrobić, to sk > ontaktować się ze mną przez e-mail (loanserviec2012@hotmail.co.uk) Ale pierwszy > krok kredytu jest, aby wypełnić formularz zgłoszeniowy i odesłać nam do tego n > adal uruchomić, ale jestem mieści się w Wielkiej Brytanii, gdzie moja firma, mo > ja firma jest legalnym firma nie martw się dobrze. Czekamy skrócony odpowiedzi. > Kredytobiorca dane informacje do zwrotu pełnego i szybkiego > > Proces rejestracji STAR wypełniając formularz wniosku o pożyczkę. > > Imię i nazwisko: ____________________________ > Gatunek: _______________________________ > Stan cywilny: _______________________ > Wiek: _______________________________ > Kontakt: ______________________ > Miasto / Kod pocztowy: ________________________ > Kraj: ____________________________ > Data urodzenia: ________________________ > Kwota potrzebna jako pożyczki: ________________ > Czas trwania kredytu: ________________________ > telefon Number_________________________ > Miesięczny dochód / Roczny dochód: _________ > Cel pożyczki: ______________________ > Zawód: _________________________ > Gdy tylko pożyczka Needed_______________. > > Pozdrawiam w eksploatacji, > Service Management POŻYCZKA