• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

kathy38  napisała: 

> Gość portalu: Gatsby  napisał(a): 
> 
> > ja robie tzw sałatkę włoską, czyli ze wszystkim: marchew, pietrucha, seler
>  
> > (te trzy z szybkowaru), jabłka, ogórki kiszone, pory, cebula, szczypiorek,
>  
> > zielona pietruszka, koper, sok z cytryny; oraz zielony groszek, kukurydza 
> (z 
> > puszki)
> > 
> 
> Witam smakoszy! Takie smakowite wątki, że aż ślinka leci i pewnie trzeba będzie
>  
> zaraz zabrać się za śniadanie. Ale ja nie o tym chciałam.
> 
> Sałatka włoska jest OK, sama lubię taka robić i jeść oczywiście, z pewną 
> modyfikacją składników, bo niektórych po prostu nie lubię. Ale... Taka sałatka 
> jest dobra na zimę, teraz proponuję wykorzystać warzywa sezonowe, które i tak 
> się kończą - papryka surowa, pomidory, ogórki. Niedługo, jak ich zabraknie 
> przyjdzie pora na sałatki z innych dostępnych warzyw.
> 
> Moja sałatka (surówka raczej):
> kilka pomidorów, dwa duże ogórki, pół papryki, pokroic wszystko w plasterki, 
> półplasterki, ćwierćplasterki, kosteczkę, posolić, popieprzyć i ZJEŚĆ. Mało 
> roboty, a jaka rozkosz. I nie tuczy! Smacznego życzę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się