s.monte.z.uma napisał(a): > Ajajajaj, kto handluje, ten żyje Jak sprzedam rąbankę, słoninę, kaszankę I bim > bru się też napiję Ajajajaj, życie to nie je bajka Do życia potrzeba kiełbasy i > chleba a ja mam same jajka. Tralala Antek na harmoni gra tralala on przebierać > rano zna trala baw sie braci póki czas Skoroś do nas na zabawe prosto do nas w > lasł ooo bella bella bella mari i już My jesteśmy krasnoludki hopsasa pod grzyb > ami mamy budki hopsasa jemy mrówki zabie łapki hopsasa a na glowach krasne czap > ki hopsa hopsa sa cicho cicho Cicha woda brzegi rwie, Nie wiesz nawet jak i gdz > ie. Nie zdążysz nawet zabezpieczyć się, Bo nie zna nikt metody, By się ustrzec > cichej wody. Cicha woda brzegi rwie, W jaki sposób? kto to wie, Ma rację, że ta > k powiem, to przysłowie: Cicha woda brzegi rwie Ajajajaj, kto handluje, ten żyj > e Jak sprzedam rąbankę, słoninę, kaszankę I bimbru się też napiję Gleboka studz > ienka, gleboko kopana, a nad nią Kasieńka, jak wymalowana. Nad studzienką stala > , wode nabierała o swoimJasieńku tak sobie myślała Żal, żal za dziewczyną, Za z > ieloną Ukrainą, Żal, żal serce płacze, Iż jej więcej nie obaczę Hej, hej, hej s > okoły Omijajcie góry, lasy, doły Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy sk > owroneczku dzwoń, dzwoń, dzwoń Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy, doły > Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku dzwoń, dzwoń, dzwoń Pr > zepijemy naszej babci domek śliczny domek śliczny , domek śliczny i zrobimy z t > ego domku dom publiczny Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Przepijemy nas > zej babci złote zęby Złote zęby, złote zęby I zostanie naszej babci zadek z gęb > y Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Tę piosenkę, tę jedyną Śpiewam dla C > iebie, dziewczyno Może także jest w rozterce Zakochane Twoje serce Może potajem > nie kochasz I po nocach tęsknie szlochasz Tę piosenkę, tę jedyną Śpiewam dla Ci > ebie, dziewczyno Ajajajaj, kto handluje, ten żyje Jak sprzedam rąbankę, słoninę > , kaszankę I bimbru się też napiję Ajajajaj, życie to nie je bajka Do życia pot > rzeba kiełbasy i chleba a ja mam same jajka Tralala Antek na harmoni gra tralal > a on przebierać rano zna trala baw sie braci póki czas Skoroś do nas na zabawe > prosto do nas wlasł ooo bella bella bella mari i już > > Tekst pochodzi z www.tekstowo.pl/piosenka,play___mix,tekno_biesiada_nr_2.html >