Gość portalu: slawo napisał(a): > Witam Jam mam teraz właśnie taki sam przypadek kupiłem dwie pary w CCC sklep w > Żywcu. Pierwsza już została oddana do reklamacji ponad miesiąc temu i nadal uwa > żają dokładnie tak samo jak w Pana wypadku buty były źle noszone tzn. ze podcz > as deszczu i ze zamoczone! kpina chyba trzeba je zdjąć jak kogoś chwyci w drodz > e ulewa:( drugą parę oddałem do rek. dosłownie dziś bo jeden z butów po prostu > zaczął pękać zapewne usłyszę lub przeczytam w opinii to samo ze to moja wina a > i jeszcze jedno podeszwy tych butów dosłownie zaraz znikną tak się mocno przeta > rły jak by słoń w nich chodził a nie ja:) poczekamy zobaczymy. Przy okazji usły > szałem od pani sprzedawcy że nikt mnie nie zmusza do zakupu butów w ich sklepi > e super sprzedawca! Tak myślę że kupiłem buty jedna para na dni słoneczne w raz > ie opadów zdjąć:) a druga sam nie wiem może do latania? bo przez ich używanie w > trakcie chodzenia bardzo szybko znika podeszwa (okres używania 6 miesięcy) bo > kupione przed zimą w zimie nie używane! Ja również nie odpuszczę jak Pan będę > się do końca i nieustannie domagał zwrotu pieniążków Pozdrawiam!