Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > Może Pani Aneta sobie kalkulowała - pójdę pracować w agencji towarzyskiej > > > zarobię 3,5 tys zł. > > W Samoobronie płacą 4,5 tys. zł za usługi seksualne więc lepiej pójść do > > Samoobrony (oczywiście to przypuszczenia, jeśli Aneta mówi prawdę)... > > Oj bardzo starasz się zmienić sens całej jest żenującej sytuacji. To, że babka > nie jest święta jest pewne. > Natomiast zupełnie oddzielną sprawą jest to, że Łyżwiński wykorzystywał swoją p > ozycję polityczną do > posuwania panienek w zamian za oferowanie stanowisk. IMO z tego co widzę po ruc > hach PiSu, cała > sytuacja zmierza do utącenia sprawy w sądzie. Stąd zadowolenie i pewność Lepper > ka. Dogadali się, że > Łyżwiński zniknie z polityki [i dostanie sumkę zapewniającą mu życie na odpowie > dnim poziomie], > natomiast Lepperka i innych nie będą tykać, żeby móc spokojnie rządzić. Trafia > mnie, że będę musiał > oglądać mordy Hojarskiej, Lepperka, Beger itp. i wysłuchiwać ich prostackich wy > powiedzi przez kolejne > 3 lata tylko dlatego, że Kaczory chcą zaspokajać dalej swoje rządze władzy nie > bacząc na gospodarkę, > głosy wyborców, moralną zgniliznę. Co do wyników testów DNA to nie jestem pewie > n, czy będą > wiarygodne, bo pogrążyłoby to Lepperka. Prokuratura działa na zlecenie Kaczorów > , na co dowodem jest > brak wyjaśniania lewizn robionych przez członków Samoobrony. Taka to koalicja. > Wy dajecie poparcie - > my przymykamy oko na wasze przekręty. IV RP jak się patrzy. Mam nadzieję, że Pi > S duuużo straci przez > te swoje haniebne kombinacje z Samoobroną i LPRem. Nie jestem wielbicielem żadn > ego ugrupowania, > ale nie mogę znieść jak ktoś pod przykrywką szczytnych haseł nóża moją ojczyznę > w gnojówce.