Gość portalu: Neq napisał(a): > Pzez pół roku pracowałem jako szarak z wykształeceniem. Odeszłem z > powodów osobistych. Po pół roku wróciłem. Przepracowałem 2 tygodnie > i zostałem awansowany na dobrze płatne stanowisko, które odpowiada > moim ambicjom i zainteresowaniom. (Jedyne znajomości miałem z ludźmi > z produkcji -tak, że układ nie ma tu nic do rzeczy.) Od tej pory > chętnie chodzę do pracy. Już po drugim miesiącu kierownik M > zauważył, że biegam za wszystkim co należy do moich obowiązków i > mimo początkowych problemów zacząłem dostawać premię... A dlaczego? > A po to żebym się szybciej chciał włożyć w mól nowych obowiązków. Z > tego co widzę to po kolei awansują prawie kkażdego, kto pokazuje > przykład sumienności, dokładnosci i punktualności. > Zapraszam do SONOCO:) p.s. a teraz to się nawet cieszę, że sz. > chrabs. nawet nie przeczytało mojego C.V. Gdybym musiał znosić to co > Państwo przechodzą.... U nas pracownik jest szanowany- > przedewszystkim i dlatego każdy chętnie wyrabia normę.