big_news napisał: > Niczego nie udaję. > Wskazuję jedynie, że sympatycy PO, kiedy tylko pokaże im się niecne działania > ich ulubieńców, natychmiast przykrywają mało budujące wiadomości "zbrodniami" > Kaczora i reszty. > Gdy idzie o akcję ABW (na zamówienie, na zamówienie! wczorajsze postanowienie > sądu, zarekwirowanie dokumentów dotyczących ks. J. Popiełuszki oraz innych, > relacje dziennikarzy itp), to nie da się tego inaczej nazwać, jak skandalem. > Miło mi, że podzielasz ten pogląd i proponuję jednocześnie, byś dalej śledził > to, co się na ten temat pisze min. na S24. A propos całej sprawy: oglądałeś > wczorajsze "Warto rozmawiać" Pospieszalskiego? To, co pokazali sobą A. Czuma i > niejaki Karpiniuk, powinno przejść do annałów. Ta nienawiść z nich tryskająca, > to szyderstwo jakim się posługiwali, te kalumnie jakie rzucali, to była > prawdziwa twarz peowiaków. Żeby było śmieszniej, obaj zasiadają w Komisji do > Spraw Nacisków, a Czuma dodatkowo jest jej przewodniczącym. Obiektywizm jak > cholera, Miłość jak się patrzy. Spadają maski, dłużej nie da się tego skrywać. > Ja nie miałem wątpliwości z kim mamy do czynienia. Zaślepieni mają okazję > wychwycić to aktualnie. O ile potrafią zrzucić bielmo z oczu.