przyslowie napisała: > Bigi, na itvp.pl wiele programów można oglądać za darmochę, ale za > niektóre (najbardziej chodliwe) odpłatnie. > Obejrzałam ten wczorajszy program. > Pierwsze wrażenia? > Program nie powinien nazywać się "Warto rozmawiac" a raczej "Szkoda > gadać", "Szkoda oglądać". > Żenada do potęgi entej!!! > Program kojarzy mi się z najgorszymi czasami. Ten Pośpieszalski > pochodzi w końcu z takiej skądinąd porządnej rodziny. I po co tak > się ośmiesza. > Bigi, co to znowu za jakieś banialuki pokazują dla naiwnych dzieci? > Bajeczki dla naiwnych. Ci skrzywdzeni dziennikarze to jacyś ostatni > mazgaje, których upokarza, gdy kobieta ich maca. Gorzej sie > ośmieszyc nie można. Ale o tym to tylko tak na marginesie. > Dlaczego autorzy programu uciekają się do metod montowania cytatów > wyrwanych z kontekstu? Przykład: "Niech pan opuści?", "Co mam > opuścić?". Wycinka. Itd. > Żenująca była pomyłka ucięmiężonego Sumlińskiego z Lichockim. > Bigi, Ciebie nic ani nic nie razi fakt, iż z tajnych dokumentów > korzysta kto tylko chce i gdzie tylko chce, a nie w jednym ściśle > określonym miejscu jak np z prawdziwego zdarzenia kancelarii tajnej? > Te dokumenty mogą być na wynos bez jakichkolwiek procedur ich > zabezpieczających? Równie dobrze mogłyby znależć się na śmietniku. > Żenadą był wtręt prowadzącego sterujący dyskusją: "Błagam, tylko nie > mówmy o panu Wąsaczu". > Zbyteczne było rozwlekanie programu wyrokami Macierewicza. Mało komu > da się oczy zamydlić. >