• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: M  napisał(a): 

> Nawiązując do postów, które są mniej lub bardziej trafne opowiem coś o sobie. O
> tóż od ok. 3lat sprzątam u ludzi, którzy mimo wysokich stanowisk, które zajmują
> , odnoszą się do mnie z szacunkiem i życzliwością. W okresie świątecznym zawsze
>  dostaję dodatkową kasę i np. ślicznie zapakowane ciasteczka własnego wypieku, 
> miłe słowo i życzenia. Mimo, iż moja stawka od lat jest niezmienna powyższe "ge
> sty" zachęcają mnie do dalszego angażowania się w tą pracę choć wciąż robię to 
> samo. Krótko mówiąc; szanowna Pani, jeśli jest Pani zadowolona, to niech robi P
> ani to co podpowiada zadowolone serce. Czy takowym "gestem" od czasu do czasu, 
> czy drobną podwyżką zapewni Pani sobie sumienną, dokładną i zadowoloną pomoc, c
> o w tych czasach nie jest łatwe. Trudno jest być pracodawcą i trudno być pracow
> nikiem, dlatego należy spróbować postawić się po obu stronach i znaleźć ten wsp
> ólny mianownik. P.s. Nie zależnie od czasu mojej pracy i tego czy myję okna czy
>  nie, moja stawka jest stała. Za 150m/2 dostaję 150zł, średnio trwa to 7/8h, gd
> yż zawsze sprzątam wszystko dokładnie, mając na uwadze wdzięczność i zadowoleni
> e ze strony pracodawców. 
> Moja koleżanka bierze 8/10zł za okno małe/duże.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się