mobydickzolsztyna napisał: > > [...] to nie ja latam po ich forum czy forach innych miast i to > > nie ja sie "gryze"Kopali w olsztynskie dzrzwi to i uslyszeli gola prawde > [...] > > Pomijając KONKRETNE Osoby - Ciebie, Alfika, czy mnie - ta komiczna sprawa jest > jakimś "Sporem Zbiorowym". > Elblążanie mają kilka forów. Widziałem, że i Olszyniacy tam się agresywnie, > wcinają - lepiej niż Alfik TU. > > Pytajko: > - czy tak na 100% negujesz "non violence" Ghandiego (DAŁA przecie skutek) ? > - czy negujesz ostatni trend polityki Izraela wobec Palestyny (nie wyrżnąć do > ostatniego, ale próbować INACZEJ) ? > - czy sugerowałbyś IRA, aby się nie wygłupiali z tym "rozbrojeniem" (chłe, chłe > ) > - niech raczej nadal się rżną ! > > To oczywiście przykłady "z grubej rury", ale COŚ jest do przemyślenia. > > Ja Wierzący, Ty - nie wiem. > Zaryzykuję pytanie: - czy Kościół i Bóg "osobiście" - pieprzą, jak potłuczeni > sugerując, że kontynuowanie (w tym przypadku - komicznej) agresji do NICZEGO ni > e > prowadzi ?