Gość portalu: ewa napisał(a): > Kurde, ludzie płacący na bezrobotnych. O czym wy mówicie. Mam 26 lat jestem > szczupłą dziewczyną, mam 5 letnią córeczkę. Od 4 lat jężdzę do Niemiec > (konieczność)na szparagi.I nie życzę takiej pracy żadnemu z płacących podatki > na mnie. Po 2 dniach uciekł by z pola tylko by się kurzyło za nim. Czy ktoś > widział jak schodzą paznokcie od rycia w ziemi. Kto wie jak to wygląda przez 60 > > dni chodzić w pozycji niewyprostowanej napewno by takich głupot nie wypisywał. > Ludzie jadą na polu praktycznie na środkach przeciwbólowych stosowanych przy > bólach nowotworowych. Inaczej nikt tego nie jest w stanie wytrzymać (mówię o > osobach 30-50 lat) Żadne śmieszne euro nie wynagrodzi zdrowia które się traci > każdego dnia. Znam też zbiory (oliwki, winogrona, cytrusy - Grecja się kłania). > > Kto nie był niech się niewypowiada. Jakie przywileje ma bezrobotny? Zasiłek? > Chyba żartujecie. Jak można obrażać bezrobotnych że to lenie. Bo masz robotę > załatwioną przez tatusia lub wujka, a nie masz zadnych do niej kwalifikacji. A > może skończyłeś jakieś śmieszne studia na które jedynym kryterium przyjęć była > opłata wpisowego?. Takich pseudo inteligentów faktycznie jest teraz fuul. > Proszę znajdzcie osobę młodą która nie studiuje. Czyżby średnia naszej > inteligencji tak bardzo poszła w górę, czy może poziom uczelni...Miałam okazję > > pracować z nowostudentami, którzy z wyzszością spoglądali na plebs ze średnim > lub niedaj boże zawodowym. Bo oni studiują, tatuś płaci za szkołę. Ty jesteś > zerem bo tatusia nie było stać na opłacenie dalszej nauki. Poziom wykształcenia > > wychodził już przy pierwszej potrzebie wykazania się znajomością angielskiego. > Jeśli student ostatniego roku nie potrafi porozumieć się na poziomie ucznia > szkoły podstawowej, to znaczy że jest napewno dobrze. I teraz taki inteligencik > > ma prawo w jednym rzędzie stawiać meneli z prawdziwym bezrobotnym bo ten ma > przyjemność mieszkać na Mazurach. Sprawa urzędów pracy to też fajny temat. > Nagłaśniane są oferty które nie interesują pracowników urzędu i ich rodzin wraz > > ze znajomymi. O tych naprawdę atrakcyjnych żaden z bezrobotnych się niedowie. > Pozdrawiam niebezrobotnych, bezrobotnych którzy zamierzają wyjechać za granicę > zapraszam na moją stronę o pośrednikach - oszustach www.oszukany.prv.pl .Sory > za błędy, styl itp ale nie posiadam wykształcenia pozwalającego na bycie > ponad... właśnie bezrobotnym Ewa