Gość portalu: rita napisał: > jd- mimo wszystko, mimo grzebania , nie znalazłam żadnych turniejów do lat 10, > i chyba zaangażuję znowu Stopę. > A czy wiesz , że w Gliwicach powstała szkoła tenisowa z wielkimi halami i > obiektami i że to wybudowała Wanda Ostrowska - czy pamiętasz ją, a trenerem > koordynatorem jest Jerzy Sonsalla - czy też pamietasz - czyli sami znani > tenisiści i moi znajomi - zastanawiam sie nad przyszłością tomka, musze go > gdzieś póżniej skierować w dobre ręce- nad wszystkim rozmyślam , co tu zrobić , > > żeby bylo dobrze, żeby tomek jak najlepiej grał - nawet nie mogę czytać książkę > > , a mam wspaniałą, domyslasz się , że Szwejka i czeka Anna Karenina - Paulina > wysłuchała mojej prośby i jescze na dodatek robi kolację , a kiedy nie jem, to > mówi - ty chyba żewisz się danymi z komputera - stara się dziewczyna, ostatnio > nawet kiedy mąż pyta co robię na komputerze ona odpowiada - mama grzebie w > goglach - mówiłam ci , że z nią mogę kraść konie. > I nawet idę do teartu Słowackiego, bo sama załatwiła bilety na Dziady w sobotę.