Gość portalu: abi napisał(a): > Sycz to złodziej i oszust jak większośc ukraincow! Wiem cos o tym bo > z jednym ukraincek ,ktory nie przyznawał sie do swego klanu > przezylam 25 lat. Do małzenstwa nic nie wniósł bo niby tacy biedni > ale po cichu przy namowie klanu wyprowadzał nasze oszczędności na > konto swojej siostry starej panny!! Dwukrotnie probował z klanem > ZAMORDOWAC nasze córki bo mają po mnie zepsutą krew( to > psychopaci!!!)Po smierci matki w 2006 r poszedł juz na całosc- na > siostrę kupił dom wsród swoich na osiedlu XXX-lecia w Lidzbarku > Warminskim i razem z nią zyje!!!!! Dosłownie!!!Od niej zaraził sie > choroba weneryczną!!! Jest nosicielem (...)i zaraza teraz świadomioe > i z premedytacją laszki czyli Polki!!! W klanie tym jest > PATOLOGIA!!! Jego matka cwierc wieku SPAŁA ze swoim upośledzonym > synem!!(po smierci męża, ktorego wykonczyła razem z córką i synem! > malo tego kiedy biedak zachorował na raka -wzięłą z nim rozwód!! zas > kiedy sama zmarła - dzieci jej pochowali razem z ojcem - to > hipokryci ,obłudnicy,pozoranci !!)Mąz niejednokrotnie mowił ,ze Sycz > to złodziej - byc moze z zawisci bo to narod zawistny i mocno > mściwy,zazdroszcza wszystkim wszystkiego nawet swym pobratymcom, > nienawidza sie miedzy soba,maja cignoty do zlodziejstwa i są na > pograniczu prawa, kiedy przekrocza barierę i Polak poda do sądu > jednoczą swe siły i szukaja dojscia by tak pokierowac sprawe sądowa > czy na policji by wyjsc calo a z Polaka zrobic niewiadomo kogo ! > Pchaja sie na stołki by wszedzie miec SWOICH! Zauwazcie ze obsadzili > stołkami urzędy (policja ,prokuratura ,sądy...)po to by TA UKRAIŃSKA > SEKTA miała dojście,by ich ---> > złodziei ,bandytów ,morderców,oszustów bronili ! I niech nie mówią o > uczciwości i ze są wspołpracy z Polakami bo to omamianie narodu > polskiego!!!! Oni maja cos nie tak z głową!!!! Duzo więcej jestem > skłonna powiedziec na łamach prasy ,telewizji- obecnie pisze ksiazke > z (...) o potomkach ukraincow przesiedlonych w ramach > operacji "WISŁA" o ich chorej psychice , o psychicznym znęcaniu sie > nad własnymi rodzinami przez cale lata!! UWAGA!! oni w chwili > obecnej stosuja nadal zasadę,taka sama jak wtedy na Wołyniu: > małzenstwea mieszane rozdzielano w/g przyjetej od lat zasady: gdy > ojciec był Ukraincem a matka Polką,to synów po ojcu zaliczano do > Ukraińców,natomiast córki po matce były Polkami (czyli mialy zepsuta > krew!!) i odwrotnie!!!!! MUsicie wiedzieć,ze zeby wstapic do > UPA ,Ukrainiec musial zamordować swoją żone Polke i swoje > dzieci,czeste były przypadki ze ten Ukrainiec razem z synami > zarąbali matkę i żone oraz corki(siostry) siekierami!!!!! to bylo > stoczenie sie w największe bagno!!!Twgo nie mozna sobie wyobrazic!!! > Ale to dzieje się dzis-----> to dzieje sie naprawde nadal! Ja i moje > corki są tego zywym przykladem!! Ta cala organizacja ukrainska to > nic innego jak SEKTA,dzialajacqa na podobnej zasadzie jak UPA! > tyle ,ze w bardziej wyrafinowany sposob...(...)Chce przestrzec > wszystkie kobiety zeby mialy sie na bacznosci bo pod maska > dobrego ,kochajacego męza ukrywa sie najwiekszy wróg i potwor!!!! Z > pomoca rodziny będzie od poczatku slubu oczerniac za plecami > przygotowując sobie grunt do porzucenia rodziny(bedziecie miały > wrazenie ,ze wasz mąz jest ciagle na wylocie... ze nie jest zwiazany > emocjonalnie z rodzina(dziecmi) ...(...)To sygnał!!! Po co sie zeni > zatem z Polką? No wasnie....i to jest dobre pytanie(odpowiedzi beda > w ksiazce omowione z psychologami i psychiatrami oraz > sojologami).Dodam jeszcze ,ze przy sprawie rozwodowej powie sloganem > UPA ----->" dostrzegłem kardynalny błąd zyciowy!!"powie to swiadomie > albo pod presja klanu (terrorem) bo pranie mozgu ma od poczatku > malzenstwa stad te ciagle wizyty u ..mamusi nawet i dwa razy na > dzien!! nazwisko mego ex meza podam jesli ktoras z pan albo panow > obawia sie ze mogla byc zarazona przez mego byłego meza albo jego > siostre(udaja teraz małzenstwo- to samo nazwisko a wokół sami > swoi,wiec zyja tam jakby w "normalności")!!