Gość portalu: była uczennica LO napisał(a): > Gość: Solidarny 14.01.08, 17:36 Odpowiedz > Panie posle MS to juz mineło 25 lat jak zaprzestal Pan wrogiej > dzialalności. Wyczytalem to w Pana aktach IPN . A co robił Pan po > 1983 roku. Jestem byłym dzialaczem Solidarności i bardzo mie ciekawi > przszłość ludzi zasiadających w Sejmie. Mnie dzialacza Solidarności > uważano za wroga do końca komunizmu w Polsce. Mialem propozycje aby > skonczyc z tym wcześniej tak jak Pan to zrobił ale nie skorzystałem. > Dziś z godnością mogę pokazać swoje akta wnukom. A Pan Panie > Pośle ?. Prawda jak oliwa zawsze na wierzch wypływa niech Pan o tym > pamięta. Jest zszokowany tym co wyczytalem na forum o Panu. Myślę , > że wybocom należą się wyjaśnienia. Apeluję do Pana o odwagę może > teraz jej Panu nie zabraknie. Ja doskonale wiem co kryje się pod > takim stwierdzeniem "zaprzestał wrogiej działalniości". Analizując > Pana szlak życiowy widać , że ma Pan sympatie do komuchów koalicja z > SLD, Ordynacka. Chyba skutecznie Pana w 83 przekonali. Jestem > zbulwersowany , że PO umieszcza takich ludzi na swoich listach. > Myslę , że Pana rodacy w końcu przejrzą na oczy i zrozumieją jakiego > maja reprezentanta. Jestem Polakiem , ale mam wielu przyjaciół > Ukraińców. To pracowici uczciwi ludzie i zaslugują ną szcunek . > Jeszce raz apeluje do Pana godności proszę wyjaśnić opinii > publicznej okoliczności 1983 roku. Są ludzie, ktorzy zrozumieli > swoje błędy i przyznali to publicznie . Czy stać Pana na to? > Re: "Urabianie" ludziIP: *.internetdsl.tpnet.pl > Gość: Czerwony Kapturek 14.01.08, 16:42 Odpowiedz > Donosił wilk razy kilka doniśli i na wilka niech pan o tym pamięta > Panie pośle.