paulina123123 napisał: > Re: Nowy dyrektor szkoły ukraińskiej zrezygnowałIP: > *.internetdsl.tpnet.pl > Gość: d67 26.07.08, 14:16 > A po jakiego czorta tu taka dyskusja -Ukraińcy idzcie sobie na > swoje fora i nie zaśmiecajcie olsztyńskich tematów swoimi > problemami . Co ma ten potomek faszystów z Upa z Warmią ? G .. nas > jego problemy obchodzą . > --------------------------------------------------------------------- > --- > Re: Nowy dyrektor szkoły ukraińskiej zrezygnowałIP: > *.neoplus.adsl.tpnet.pl > Gość: wyborca 26.07.08, 14:56 > To dlaczego ten potomek ... był przez wiele lat przewodniczącym > Sejmiku twojego > województwa a teraz jest posłem z twojego regionu? To nie jest > sprawa Ukraińców! > Wyobraź sobie, że tu chodzi o łamanie prawa przez marszałka twojego > województwa > i knowania tegoż marszałka z tym potomkiem... przeciwko prawu i > porządnym > obywatelom. To samorząd twojego województwa ładuje ogromne pieniądze > w małą, > wybraną szkołę - szkołę kumpla twojego marszałka. Czy uważasz, że to > sprawa > Ukraińców? Ja uważam, że to sprawa obywateli i wyborców naszego > regionu, to co > się dzieje w Urzędzie marszałkowskim. > ----------------------------------------------------------------- > Re: Nowy dyrektor szkoły ukraińskiej zrezygnowałIP: > *.neoplus.adsl.tpnet.pl > Gość: wyborca 26.07.08, 16:43 > Dobra rada, dzięki! Zapomniałem, że Urząd Marszałkowski ma znajomego > cenzora od > usuwania niewygodnych postów. > -------------------------------------------------------------- > Re: Nowy dyrektor szkoły ukraińskiej zrezygnowałIP: > *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl > Gość: Niwdzieczny wyborc 27.07.08, 17:42 Odpowiedz > Mironku odezwij się w końcu tyle o tobie piszą. Zawsze mialeś tyle > do powiedzenia ,co sie z toba stalo biedaku . Jacy niewdzieczni > wyborcy , przeciez za twoje wielkie uczynki niegodni sa lizac twe > stopy. Może opowiesz o swojej przeszłości juz dwóch twoich kolegow o > tym opowiedzialo. Skoro sam nie chcesz to wkrotce może ktoś o tym > napisze /Wiesz , że jeszcze co nieco zostalo no i ludzka pamięć. > Ciekawy byl ten 1983 rok co ? i poźniej też. Jak myślisz co > powiedzą koledzy znajomi jak prawda wyjdzie na jaw wybaczą, a może > sie odwrócą . Pomyśl o tym .