dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > weekenda napisała: > > > I wiesz co? potwierdzasz tylko mentalność i myslenie katolików w Polsce: > po nas > > > > choćby potop. > > Straszne. Dziekuję,że mnie uświadomiłeś. Myślałem, że do tej pory najwięcej do > powiedzenia o "mentalnośi i mysleniu katolikó w Polsce" mieli osobnicy w rodzaj > u > Urbana, Pietruszki, Piotrowskiego. Ale jest i sven - nowa siła. > > > Nie? Jesteś straszny. > > Straszne po raz drugi > > Ale juz przestało mnie dziwić, że tzw. > > większość wierząca w Polsce, myślących inaczej mogłaby utopić w łyżce wod > y. > > O- poczytaj sobie pałające miłością bliźniego posty - w tym twój. Naprawdę > miłosierdzie z nich bije takie, że aż mi cię chce was do serca wszystkich przyt > ulić. > > > > > Nie wiem skąd masz te statystyki ale się mylisz. > > Dokładnie stąd, skąd maja je ci, którzy nawet progu kruchty nie przekroczyli a > wiedzą najlepiej, ze koscioły świecą pustkami a do kościołów na Ursynowie > zaliczyli nawet te w Powsinie, Pyrach, Grabowie i na Służewie - tak jakby z > powodu ich istnienia parafia Wniebowsktąpienia Pańskiego miała by nagle wyzbyć > się wszystkich problemów z przeładowaniem. > > Rowerami jeździ ok 40%. Jak > > nie wierzysz to zapraszam na ścieżki. A jakby ścieżek było więcej to i % > byłby > > większy. I tym samym społeczeństwo zdrowsze. Mówi Ci to coś? > > > Jakby oni jeszcze faktycznie tymi ścieżkami zechcieli się poruszac a nie > chodnikami, jezdniami i przejściami dla pieszych. > > > > > Autobusy niskopodłogowe są również a może przede wszystkim dla ludzi star > szych, > > > > dzieci, matek z wózkami, ludzi z zakupami. A poza tym sa wygodniejsze. Wi > ęc już > > > > mamy jakieś 75% społeczeństwa. Nie słyszałeś, że społeczeństwo się starze > je? > > > > Żłobki są dla tych, którzy muszą pracować aby dziecko mogło jeść. Kościół > w > > Polsce nie zapewni dziecki papu. > > > > Jesteś straszny. Okropny. Nieludzki. Niehumanitarny. Ale to typowe dla br > aci > > moherowej. > > > O ja pierniczę! Aż chciałem coś na poważnie odpowiedzieć ale końcówka twego > posta mnie rozwaliła! Lezę na łopatkach - uważaj, bo cię w łyżce wody utopę > razem z tymi matkami z dziećmi, którym katolicy w Polsce chcą zabrać autobusy > niskopodłogowe! > > Śpij dobrze. >