weekenda napisała: > To Ty w poście o budowaniu kościoła wrzuciłeś dane o niepełnosprawnych, o > ścieżkach itd. Ty. Przeczytaj sobie swój własny post, na który odpowiedziałam. > Gdyby były ścieżki to nikt by nie jeżdził po chodnikach i ulicach. Gwarantuję > Ci to. > > Nie cierpię takich jak Ty. Chodzę i widzę, że kościoły świecą pustkami. > Wypełniają się tylko w przypadku pogrzebów, komunii, chrztów, ślubów, świąt > kościelnych i czasami co poniektórych mszy. > > Szlag mnie trafia na pazerność czarnych urzędasów. Nienawidzę ich! Przyznaję > się do tego. I mam dowody i powody aby tak myśleć. Złodzieje, oszuści, > kanciarze, wstrętni homo sapiens. Ci, z którymi miałam nieprzyjemność rozmawiać > > czy załatwiać sprawę myślą tylko o jednym: KASA! Mamona zasłoniła im wszystko. > Wykorzystują najprostsze ludzkie potrzeby aby zarobić. To wstrętne. > > I oni i Ty macie w nosie resztę. Ważne ile się daje na tacę. Wtedy odpuszczają > wsio. Wiem coś o tym. Jak posmarujesz - niebo, jak nie piekło. OCHYDA!!! > > A co z mnieszościami? Pomyślałeś o nich? Czy czarni urzędnicy i Ty myślicie o > nich? o prawosławnych, o niewierzących, o tych co wierzą w inne wiary? Ci się > nie liczą prawda? i wszystko w świetle tego, że jesteśmy dziećmi jednego Boga. > Tak? paranoja, kołtunizm i hipokryzja. HIPOKRYZJA. > > Jeszcze raz się pytam: na jakiego czorta jeszcze jeden kościół na Ursynowie? > Jeszcze nie skończyli budowlango koszmaru na polach wilanowskich a już > wyciągają łapy po nowe tereny. > > Wiem, że czarni zapłacą za swoją hipokryzję i pazerność. Po prostu o tym wiem. >