jaromir_gazy napisała: > Informuję wszystkich zainteresowanych, że jutrzejsza rozprawa > przeciw spółdzielni o uchylenie uchwał zebrania przedstawicieli oraz > rady nadzorczej wykluczającej mnie ze spółdzielni odbędzie się w > dniu jutrzejszym o godz. 12:30 w gamchu sądu przy Al. Solidarności > 127. > > Niestety, nie mogę podać numeru sali rozpraw, bo w tym wydziale > panuje dziwny obyczaj wywieszania tego dopiero w dniu rozprawy na > drzwiach sekretariatu III Wydziału mieszczącego się w pokoju 525. > Dlatego zainteresowanym radze przybyć nieco wcześniej pod ten > sekretariat, bo może się okazać, że znalezienie sali rozpraw zajmie > nieco czasu(gmach rozległy, można się w nim pogubić). > > Tak więc wszyscy zainteresowani uczestniczeniem w rozprawie jako > tzw. publiczność powinni udać się najpierw pod pokój 525, tam > dowiedzieć się o numerze sali rozpraw i potem udac się do niej! > > Do zobaczenia w dniu jutrzejszym - mam nadzieję, że tym razem nic > nie przeszkodzi pełnomocnikowi spółdzielni, mec. Jackowi > Wierzbickiemu, który doprowadził już raz do zmiany terminy > jutrzejszej rozprawy wyznaczonej pierwotnie na 24 czerwca. Pan > mecenas podobno znacznie wcześniej załatwił sobie jakieś wczasy za > granicą i to kolidowało z terminem w dniu 24 czerwca. Chociaż moim > zadniem społdzielnię mogła reprezentaować mec. Ewa Szczygielska, > która uczestniczyła czynnie w całej operacji wykluczania mnie i > państwa A. Rutkowskiej i S. Stawickiego, bo sygnowała wszystki > dokumenty z tym związane i była obecna na posiedzeniu RN gdy ta > podejmowała stosowne uchwały. Ciekaw jestem, co teraz powie na > sprawie, bo została powołana przeze mnie na świadka!