Gość portalu: Przechodzień napisał(a): > O ile Przechodnia mogę jeszcze zrozumieć, > > bo pewnie "pachołki" nie tylko grzbiet mu zmodyfikowały > > Pani (?) Mimikro. Ile Pani (Pan) liczy sobie lat? Czy znana jest Pani (Panu) > historia 60-ciu lat okupacji Polski i gnębienia 40-tu milionow ludzi przez > nadal nieukaraną a bezczelną wciąż mniejszosc około 3 milionów zdrajcow > którzy "przy okazji" zapędzili Polskę na samiutkie dno cywilizowanej Europy > z pomocą swoich "radzieckich towarzyszy" którym nadal biją za to dno pokłony? > Znane jest zlowrogie slowo "Jałta"? > Nie jestem żadnym "oszołomem" ani nie słucham RM (głównie ostatnio RTL Oldie > z pakietu radia cyfrowego). Błędne są zatem Pani-Pana wnioski. > Przepraszam za swój tu wpis - ripostę moją na obraźliwe epitety zapewne > "dziecięcia epoki peerelu". To było bolesne trudne do zniesienia jak rechot > byłego esbeka-sadysty, dzis rano trzaskającego mi celowo tuż przed nosem > dzwiczkami swego luksusowego auta na jakie mnie, jego byłej ofiary nigdy nie > będzie już stać. Także z jego winy. Przyzna się? Przeprosi?.. > Ale i na temat mogę pomóc. Polecam użyć zestawu do odbioru cyfrowego. Za > długo by tu wyjaśniać, proszę zasiegnąć informacji "odbiornik cyfrowy" w > miejscowym salonie elektronicznym. Będzie to około 150-300zł w zależności > od wyposażenia (są i stacje skramblowane). "TokFM" jest emitowany w dwóch > paczkach z jakością o wiele większą niż radio analogowe. Praktycznie jest > to sygnał taki, jaki wychodzi ze studia. Żadnych ograniczeń poza balkonem- > oknem na południowy zachód nie ma. Polecam gorąco - sam używam od stycznia > w tym i telewizyjne, jeszcze nie wszystkie polskie stacje są - ale będą.