Gość portalu: Przechodzień napisał(a): > Proszę Pana, napisałem swe przeprosiny szczere z kilku powodow. Po pierwsze > nie zmieniłem tytułu, co już by bylo czytelniejsze, ale na internecie znam > się niespecjalnie, zaś mlodzież wybyła mi już dawno z domu na długi weekend. > Poradziłem sobie już jak widać, teraz patrzę jak by zalożyć nowy temat? > Mam to forum w zakładkach. Po drugie odczytałem w Pana słowach że ja jakiś > tam taki (mohairowy?) jestem. A to mnie nie dotyczy, Chwała Bogu.. > Jestem troszkę "papieski", czego nawet tu nie da się ukryć, ale czy internet > jest tylko dla młodzieży i dla dzieci? > Ponadto uznałem że może moje słowa kogokolwiek choćby o milimetr poruszą, > bo świetnie wiem że "stare" TokFM zbankrutowało, a to nowe jest w rękach > gazety, która była kiedyś jawnym "organem PZPR" czyli "Polityki". > Jaki udziałowiec takie radio.. > Kiedyś było ono moim zdaniem lepsze. Może to słaby argument, ale zawsze jakiś. > Zdrowie to pojęcie względne (Dziekuję). Dla Mlodych jest ono niezmienne, tylko > nastroje różne zwykle, dla starych zero niespodzianek. Może dlatego właśnie > byłoby to dla mnie radosnym usłyszeć znów huczący głos Pana Waldka Ogińskiego? > Po to czynię to wszystko.