Gość portalu: sejm napisał(a): > Widze ze wreszcie zrozumiales to czego nie moze zrozumiec zarzad stacji > radiowych agory - poki pani Wanat bedzie u steru ta stacja nigdy nie wyjdzie na > > prosta, nigdy nie bedzie radiowym tvn24, nigdy nie bedzie mialo takiego > programu jak pamietny magazyn "Radio Muzyka Fakty" (wiele lat temu w RMF, > prowadzony miedzy innymi przez Bogdana Rymanowskiego). > Ciesze sie ze nawet prezes fanklubu powoli widzi ze radio jest zabijane, > zabijane od srodka. Zabijane przez jego szefowa... > > burli napisał: > > > Od pewnego czasu obserwuję niepokojące zjawisko zatrzymywania się Radia T > OK > FM > > w miejscu. > > Ostatnie zmiany były na przełomie stycznia i lutego. Myślałem, że to pocz > ątek > > dalszych przemian. Przemian daleko idącychh. > > Ale moje przyczuszczenia okazały się złudne. > > TOK FM przypomina mi już raczej półprodukt niż radio informacyjne. > > Nie takie radio chcę wspierać. > > > > Każde radio o profilu informacyjnym ma relacje z giełdy papierów > wartościowych. > > Są informacje drogowe i normalne pasmo poranne. > > Kilka razy dziennie nadawane są podsumowania dnia. > > Przykłady? Proszę! BNR Nieuwsradio (Holandia), BBC (Wielka Brytania). > > Coraz nudniejsze "Komentarze" powinny zostać zastąpione przez inne audycj > e. > > W południe powinien być serwis podsumowujący ostatnie 6-12 godzin. Nie mu > si > > trwać dłużej niż 15-20 minut. > > > > Problem z finansowaniem? Na pewno pomoże ograniczenie serwisów do dwóch n > a > > godzinę. > > Dobrym rozwiązaniem będzie zapewne powrót do jednej osoby > > czytającej 'Informacje. > > > > Po ustosunkowaniu się przez Redakcję do tej wypowiedzi, napiszę część nas > tępną > > > > To na razie tyle. > > Na koniec powiem, że obecnie widząc wątki typu "Idziemy na wojnę z > > kierownictwem TOK FM", coraz częściej zastanawiam się nad poparciem dla i > ch > > autorów. > > Obecnie TOK FM idzie złą drogą. A nie takie zamiary ma zapewne Pani jak i > > całe > > kierownictwo. > > W miarę możliwości mogę pomóc. > > > > Pozdrawiam, > > prezes Fan Klubu TOK FM