Gość portalu: lenden napisał(a): > tok.fm napisał: > > > Admin forum wyrzuca wątki, które naruszają regulamin - są np. wyjatkowo > > chamskie, wulgarne, lub naruszają czyjeś dobre imię. Proszę przeczytac > regulami > > n > > Pozdrawiam EW > > W tej banalnej formułce nie kryję się nic. jak się chce cenzurować to zwsze się > > cos takiego pisze. Wszystkie oosoby publiczne w tym także readktorzy podlegaja > musza liczyc sie ze znacznie surowszą i bardziej dosadna oceną. > Konkretnie Co w moim poście było wyjatkowo chamskie, wulgarne lub naruszało > regulamin. > Czy to że napisałem że janiszewski propaguje homoseksualizm i prymitywnie > manipuluje. manipuluje > czy to że napisałem że pederastę zaprasza do konemntowania sprawy przyzna > specjalnych praw pederastom. Zaprasza i nie informuje o tym > czy napisanie o kims że jest pederastą, skoro ten ktoś publicznie w Tv o tym > mówi? > Czy użycie słowa pederasta? (zajrzyj sobie cenzuro do słownika - chocby > Kopalińskiego. Nie każdy musi używać waszej nowomowy ) > Czy napisanie że laszuk, janiszewski tejchman sa mierni intelektualnie i > zaniżają poziom radia? > czy napisanie że Żakowski chrząka jak świnia (może być jak prosiaczek - > ładniej?) No chrząka. ja jem śniadanie a on chrząka. Mógłby sobie nos przed > audycją wydmuchać a jak ma polipy to je usunąć. Nie kazdy musi być w radio. jak > > ktoś jest głuchy to niech nie stroi fortepianów. > A więc konkretnie : co było wyjatkowo chamskie i wulgarne. (Wyjatkowo to znaczy > > cenzuro - odbiegającego od standardu)