tkriegel napisał: > Szanowny moj kochany TOKu, > > to znowu ja Wasz smutny sluchacz ze Slaska. Wrocilem po tygodniowym urlopie i > co zastalem w wojnie TOK FM vs czeskie HEY. Moze zasieg Toka sie minimalnie > poprawil zwlaszcza w kierunku wschodnim, ale zniknal RDS. Ta slyszalnosc > poprawila sie minimalnie jesli chodzi o zasieg, lecz sama jakas dzwieku u mnie > w domu na os. Witosa w Katowicach sie pogorszyla. > > Pani Ewo, jesli ma Pani do mnie jeszcze choc troche cierpliwosci, to prosze mi > powiedziec jak to wyglada w tej chwili i jakie sa szanse na poprawe? i jeszcze > jedno pytanko, co z TOKiem w Opolu? > > Pozdrawiam i pozdrowienia dla wszystkich > > Tomek Kriegel > > p.s.Bardzo lubie Rafala Ziemkiewicza, ale mam do niego jedna uwage, otoz kilka > tygodni temu podczas przegladu prasy zarzucil on Kancelarii Prezydenta, ze > ukrywa nazwiska osob odznaczonych przez Prezydenta (ten fraqgment jest w jednym > > z Waszych dzingli). Otoz tu sie Pan Rafal myli. Wszystkie listy odznaczonych sa > > publikowane w Monitorze Polskim