Gość portalu: no name napisał(a): > Po pierwsze: > Gó.. mnie obchodzi o czym jest wg Ciebie wątek, bo jak na razie to jest on o > Twoich obsesjach z 100 twoich postów > . > Zapomnialeś nawet zapyatc, czy ta 13-14 dziewczyna, nie przeryczał pół ciązy, > bo nie chciała wcale dziecka, a jak go urodziła to nie chce sie nim zajmować. > I tak bywa , wiec tw twoje dobre rady zawsze w cenie to może zrealizuj > otwierajac ośrodek psychologicznej pomocy łopatologicznej dla tych dziewczyn. > > Po drugie: > Skoro uwazasz, ze OJCIEC dziecka nie istnieje, to znów jest TWOJ problem , bo > wiekszość dzieci jednak ma jakichś ojców, co wiecej jak skonczą 4-5 lat to > pytają, gdzie jest mój tata. Także jest to ajk najbardziej wątek o 15 latnich > ojcach, a nie o 15 letnich matkach , które neipokalanie poczęły. > > Po tzrecie: > Jak jestes taki madry, to powiedz mi dlaczego sprawy o ealimenty traają po 4 > lata, a dzieciak przez ten czas roznie i kasa idzie z pieniędzy podatnika, bo > sprawa o alimenty a sciągnicia alimentów to dwie zupełnie inne rzeczy kolego.