Gość portalu: Frędzelek napisał(a): > Kulka, tu frędzelek, mam uwagę. > Zacznę od tego, że nie jestem osobą, która nie pracuje w Software od "lat lub > miesięcy", tylko osobą, która pracuje w Software teraz. Nie chcę Cię > rozczarowywać, ale na fajny zespół nie masz, co liczyć. Znaczna (naprawdę > znaczna) liczba osób planuje odejście w ciągu bardzo krótkiego czasu (w tym ja) > . > Jeszcze większa część narzeka, ale nie ma odwagi odejść, bo wierzy jeszcze, że > fajnie będzie sobie wpisać w cv redaktor albo PM, więc są w stanie się poświęci > ć. > Dlaczego trudno Ci przyznać, że polityka personalna firmy leży i kwiczy? Że nie > macie pomysłu na stworzenie zespołu (właśnie fajnego i mocnego), tylko tworzyci > e > zbieraninę przypadkowych osób, które zgodzą się pracować na umowę zlecenie za > piekielnie śmieszne stawki? > Zamiast wyzywać nas od nierobów śmierdzących (poczułam się personalnie urażona, > bo daję z siebie w tej firmie naprawdę dużo), usiądźcie w gronie zarządu, szefó > w > projektów i zastanówcie się, co robić, żeby zdobyć i zatrzymać fajnych i mądryc > h > ludzi w firmie.