Gość portalu: kaspian_26_lat napisał(a): > najłatwiej roszczeniowo to traktować! Anglicy czy inni z Zachodu > tworzyli swój kraj i obyczaje w regularnej pracy, my mieliśmy sto > razy gorzej rozdane przez historię karty, mieliśmy rozwalony kraj. > Teraz trzeba to naprawić. W tym kraju może być lepiej i można, wbrew > pozorom WIĘCEJ tu zrobić niż tam. Ja np. mam 26 lat i środnio > zarabiam 25 tysięcy złotych na rękę miesięcznie. Zacząłem ostro w > wieku 17 lat rozwijać siebie i swój talent. Każdy z was jest to w > stanie zrobić. Tu możecie póki co więcej zdziałać zgodnie z własnymi > kwalifikacjami niż tam. Powiedzą wam to kumple stamtąd przyjeżdżając > tu z wielkimi planami podboju. Polska zmienia się z dnia na dzień na > lepsze dzięki właśnie nam (sorry za taki ton jak w orędziu) - wierzę > w to głęboko, że jak jeszcze więcej was stamtąd wróci, przejmiecie > prace w urzędach, na szczeblach menagerskich itp to ten kraj ruszy z > kopyta. Ten rozwój który teraz jest jest dzięki nam właśnie - tym > AKTYWNYM. bez paniki, róbcie swoje! I żadnych roszczen! Chyba że > względem siebie. Poza tym jeśli ktoś naprawdę rzyga tym krajem to po > co tu wraca?