• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: tom  napisał(a): 

> jeżeli interesują cię wycieczki objazdowe  to spytaj właściciela Filiz, czy ori
> entuje się jak fatalna była organizacja (podobno osobiście przez niego) program
> u wycieczki autokarowej 6-16.08.2011. Na nocleg w Stambule zamiast zwyczajowo n
> a wieczór byliśmy o  godz. 6 nastepnego ranka. Dużo innych  niedociągnieć organ
> izacyjnych np. Wielki Bazar organizator zaplanował na niedzielę, a w tym dniu b
> ył zamknięty na cztery spusty. Obsługa przewodników lokalnych fatalna, pilot ja
> kby nigdy niczego wcześniej nie pilotował i bez zadatków na pilota. Dużo irytuj
> ących niedociągnięć. Jedzenie do oporu (śniadania i kolacje - bufet), przeważen
> ie bardzo dobre i b. zróżnicowane i za to duży plus. Hotele raczej ok, chociaż 
> nie najnowsze i  widać pewne oznaki "przypudrowanej" starości ale dla mnie osob
> iście to nie problem. Hotele łądnei położone, występowaly plaże i baseny. Kiero
> wcy się nie popisali, mimo nawigacji zdarzało im się błądzić a kuriozum to powr
> ót z szeged do krakowa i warszawy przez cieszyn!!! już nas skręcało w tym autok
> arze. Autokar niby lux ale kibelek się szybko zapchał i go zamknęli. 
> Poza tym Turcja bardzo interesująca i ciekawa pod względem turystycznym, ale z 
> uwagi na duże odległości zostawało naprawdę mało czasu na zwiedzenie. Mam nadzi
> eję , ze pomogłem ;-))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się