Gość portalu: tom napisał(a): > jeżeli interesują cię wycieczki objazdowe to spytaj właściciela Filiz, czy ori > entuje się jak fatalna była organizacja (podobno osobiście przez niego) program > u wycieczki autokarowej 6-16.08.2011. Na nocleg w Stambule zamiast zwyczajowo n > a wieczór byliśmy o godz. 6 nastepnego ranka. Dużo innych niedociągnieć organ > izacyjnych np. Wielki Bazar organizator zaplanował na niedzielę, a w tym dniu b > ył zamknięty na cztery spusty. Obsługa przewodników lokalnych fatalna, pilot ja > kby nigdy niczego wcześniej nie pilotował i bez zadatków na pilota. Dużo irytuj > ących niedociągnięć. Jedzenie do oporu (śniadania i kolacje - bufet), przeważen > ie bardzo dobre i b. zróżnicowane i za to duży plus. Hotele raczej ok, chociaż > nie najnowsze i widać pewne oznaki "przypudrowanej" starości ale dla mnie osob > iście to nie problem. Hotele łądnei położone, występowaly plaże i baseny. Kiero > wcy się nie popisali, mimo nawigacji zdarzało im się błądzić a kuriozum to powr > ót z szeged do krakowa i warszawy przez cieszyn!!! już nas skręcało w tym autok > arze. Autokar niby lux ale kibelek się szybko zapchał i go zamknęli. > Poza tym Turcja bardzo interesująca i ciekawa pod względem turystycznym, ale z > uwagi na duże odległości zostawało naprawdę mało czasu na zwiedzenie. Mam nadzi > eję , ze pomogłem ;-))