Gość portalu: tom napisał(a): > byłem z filiz na wycieczce objazdowej i bylismy też w Assos Eden Gardens. O ile sprawy organizacyjne u nas czasami po prostu nie szły jak naklezy i wielokrotnie w necie filiz jest żle oceniany, albo inny przykłąd dot. filiz - kończyło sie pechowo jak pożar autokaru w innej grupie, to sam hotel o który pytasz był wg. mnie w porządku. Zobacz też www.assosedengroup.com/english/g_foto_galeri.htm . Zdjęcia oddają stan rzeczywisty. Jest to właściwie kaskadowy budynek na zboczu schodzącym do morza plus dodatkowe budynki w obrębie kompleksu. Położony malowniczo, dużo zieleni, restauracja, w której będziecie na tarasie z widokiem na morze, poniżej kawiarnia tuż przy basenie większym i drugim dla dzieci (w nocy podświetlone, ładny widok i "klimat", dalej molo, parasole, leżaki, woda w morzu bardzo czysta, dno widoczne, piaszczyste, jest w środku hotelu kolejny mały basen, sauna, łaźnia turecka, siłownia - nie wiem czy zawsze czynne. Jedzenie bardzo dobre, dużo i zróźnicowane, pyszne, ja przytyłem ;-)) Nie martw się za bardzo, bo jak zobaczysz mój wcześniejszy wpis, to byłą też grupa samolotowa i oni byli bardziej zadowoleni, na autokarówkach jest więcej możliwości do wystąpienia problemów z realizacja programu a zmęczenie powoduje niezadowolenie (co nie oznacza, ze nie było błędów leżących po stronie organizatora). Klima w pokojach jest bezpałtna i działała bez zarzutu. Niektórzy mieli ładny widok w dół na morze. Sorry za chaotyczny styl.