Gość portalu: Krystyna napisał(a): > Nie wiem może miałam więcej szczęścia, ale naprawdę wyjazd 3+4 czyli zwiedzanie > i wypoczynek w terminie 12-19 września był w porządku. Przewodnik pan Krzysio > bardzo kompetentny, przemiły, przekazujący nam dużo wiadomości o zwiedzanych ob > iektach jak i o Turcji. Ponieważ powiedziałam że wystawie pozytywną opinie dla > tego biura wiele osób prosiło żebym napisała, że jest to opinia nie tylko moja. > Ja również miałam dużo wątpliwości przed wyjazdem, kontakt z paniami z biura w > Warszawie nie zawsze był miły, miałam ochotę zrezygnować, wróciłam mile rozcza > rowana było ok. Pokonywane odległości są długie ale my mieliśmy 4 dni na wypocz > ynek to wróciliśmy zrelaksowani. Opinia którą wystawiam dotyczy konkretnego wyj > azdu. Rozmawiałam z ludźmi którzy byli na pobycie 8 dni w jednym hotelu i tu op > inie były podzielone jedni chwalili , ale były Panie narzekające ale szczegółów > nie znam więc tego tematu nie rozwijam. Pozdrawiam życzę wszystkim wyjeżdżając > ym oby mieli szczęście trafić na udany wyjazd.