• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Podróżniczka  napisał(a): 

> Nie zgadzam się z pani opinią. Byłam uczestniczką wycieczki objazdowej do Turcj
> i w dniach 17-27 września 2011. Wróciłam zmęczona, ale bardzo zadowolona. Jedyn
> e co mi przeszkadzało to kilka bardzo młodych osób, które swoim ordynarnym zach
> owaniem i notorycznym obrażaniem innych  próbowało terroryzować pozostałych ucz
> estników. Uważam, że była pani wśród nich. Żałuję tylko, że pilot nie wyrzucił 
> was z autokaru już przy pierwszej awanturze. Następnym razem proszę dokładnie c
> zytać opisy wycieczek. Wycieczka objazdowa to nie pobyt nad morzem i grzanie ty
> łeczka w słońcu, ale trud pokonywania dużych odległości, codzienne pakowanie wa
> lizek, przemieszczanie się z hotelu do hotelu, wiele razy opuchnięte nogi i zar
> wana noc. Nie po raz pierwszy podróżowałam w taki właśnie sposób i nie wydaje m
> i się, by ten wyjazd  był gorszy od innych. Przyjemne hotele pięknie położone, 
> dobre jedzenie w postaci szwedzkiego stołu, a więc do wyboru i do syta. A przed
> e wszystkim wielka uczta dla ducha. Wszak program wycieczki pozwolił na obejrze
> nie miejsc tak wyjątkowych, że warto było ten trud podjąć. Pozdrawiam wszystkic
> h, którzy pojechali do Turcji w tym samym celu co ja, a swoją  uprzejmością i ż
> yczliwością umilali mój pobyt. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się