Gość portalu: Podróżniczka napisał(a): > Nie zgadzam się z pani opinią. Byłam uczestniczką wycieczki objazdowej do Turcj > i w dniach 17-27 września 2011. Wróciłam zmęczona, ale bardzo zadowolona. Jedyn > e co mi przeszkadzało to kilka bardzo młodych osób, które swoim ordynarnym zach > owaniem i notorycznym obrażaniem innych próbowało terroryzować pozostałych ucz > estników. Uważam, że była pani wśród nich. Żałuję tylko, że pilot nie wyrzucił > was z autokaru już przy pierwszej awanturze. Następnym razem proszę dokładnie c > zytać opisy wycieczek. Wycieczka objazdowa to nie pobyt nad morzem i grzanie ty > łeczka w słońcu, ale trud pokonywania dużych odległości, codzienne pakowanie wa > lizek, przemieszczanie się z hotelu do hotelu, wiele razy opuchnięte nogi i zar > wana noc. Nie po raz pierwszy podróżowałam w taki właśnie sposób i nie wydaje m > i się, by ten wyjazd był gorszy od innych. Przyjemne hotele pięknie położone, > dobre jedzenie w postaci szwedzkiego stołu, a więc do wyboru i do syta. A przed > e wszystkim wielka uczta dla ducha. Wszak program wycieczki pozwolił na obejrze > nie miejsc tak wyjątkowych, że warto było ten trud podjąć. Pozdrawiam wszystkic > h, którzy pojechali do Turcji w tym samym celu co ja, a swoją uprzejmością i ż > yczliwością umilali mój pobyt.