• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Anusz  napisał(a): 

> Ja też byłam uczestnikiem 1-go "turnusu", ale nie zgadzam się z tym, że należy 
> odpuścić. Na to właśnie Turek liczy. Po wysłaniu reklamacji do Turka otrzymałam
>  po przeszło miesiącu odpowiedź. Otóż Turek uważa, że wszystko było o.k., że pr
> zewodnik w Turcji był profesjonalny tylko.....niekomunikatywny, że posiadał wsz
> elkie licencje i odpowiednią wiedzę do oprowadzania grup, autobus był klasy LUX
> , a my się czepiamy. Ale aby wykazać dobrą wolę zaproponował jałmużnę w wysokoś
> ci 10 Euro/os.!!! To jest szczyt bezczelności!!! Lepiej, żeby nic nie proponowa
> ł i dalej szedł w zaparte. Taką ofertą poczułam się dodatkowo urażona i nie dar
> uję Turkowi! A że emocje mijają, to prawda. Teraz staram się raczej pamiętać pi
> ękne widoki, przecudnej urody Kapadocję i ogólnie piękno tego kraju. Mimo to uw
> ażam, że jak Turkowi się podaruje to bezkarnie będzie nabijał w butelkę kolejny
> ch "Filizśmiałków". Nie należy się odwracać jak kogoś biją, tylko go wspomóc. N
> ie należy udawać, że nic się nie stało bo daje się wolną rękę oszustowi! A to c
> hyba nie najwłaściwsze rozwiązanie problemu

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się