Gość portalu: Anusz napisał(a): > Ja też byłam uczestnikiem 1-go "turnusu", ale nie zgadzam się z tym, że należy > odpuścić. Na to właśnie Turek liczy. Po wysłaniu reklamacji do Turka otrzymałam > po przeszło miesiącu odpowiedź. Otóż Turek uważa, że wszystko było o.k., że pr > zewodnik w Turcji był profesjonalny tylko.....niekomunikatywny, że posiadał wsz > elkie licencje i odpowiednią wiedzę do oprowadzania grup, autobus był klasy LUX > , a my się czepiamy. Ale aby wykazać dobrą wolę zaproponował jałmużnę w wysokoś > ci 10 Euro/os.!!! To jest szczyt bezczelności!!! Lepiej, żeby nic nie proponowa > ł i dalej szedł w zaparte. Taką ofertą poczułam się dodatkowo urażona i nie dar > uję Turkowi! A że emocje mijają, to prawda. Teraz staram się raczej pamiętać pi > ękne widoki, przecudnej urody Kapadocję i ogólnie piękno tego kraju. Mimo to uw > ażam, że jak Turkowi się podaruje to bezkarnie będzie nabijał w butelkę kolejny > ch "Filizśmiałków". Nie należy się odwracać jak kogoś biją, tylko go wspomóc. N > ie należy udawać, że nic się nie stało bo daje się wolną rękę oszustowi! A to c > hyba nie najwłaściwsze rozwiązanie problemu