• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

droomader  napisała: 

> Naprawdę jest żałosne, jeśli ktoś nazywa zwiedzaniem naszą gonitwę po Turcji. M
> y wcale nie byliśmy na wycieczce z biurem turystycznym lecz z przedsiębiorstwem
>  transportowym. Faktem jest, że mogliśmy sobie obliczyć kilometry, ale powinien
>  to zrobić Organizator, a nie turysta i nie powinien wciskać ciemnoty, że można
>  w 11 godzin przejechać ponad 1000 kilometrów i przekroczyć 3 granice i to nie-
> unijne z wysiadaniem z autobusu, podbijaniem pieczątek, tankowaniem i przerwami
>  na tzw. toaletę itp. Naprawdę zwiedziliśmy (sami) tylko Hierapolis, bo pilot m
> usiał nam przedłużyć tam pobyt, gdyż szef z Warszawy załatwił nam bardzo blisko
>  ten fatalny obiad u swojego kolegi i musielismy wytracić czas (również w sklep
> ie z cukierkami),. Zwiedzilismy również Pergamon (z panem Krzysztofem), niestey
> , cofając się na trasie 150 km, a więc spędzając w autobusie dodatkowe 6 godzin
> . Zwiedzanie Troi było haniebre! Opowieśc trwała 3 minuty i nawet pilot nie prz
> etłumaczył tego, co było w muzeum. Jeśli ktoś nazywa to zwiedzaniem, to znaczy,
>  że albo w ogóle nie ma żadnych wymagań i pozbawiony jest szacunku dla samego s
> iebie, albo ma interes w tym, że broni Organizatora. Normalny człowiek sprzeciw
> ia się takiej nieucziwości i nie akceptuje złodziejstwa (należy rozliczyć naszą
>  dodatkową wpłatę 410 zł, bo wstępy kosztowały 77 lirów + Troja - jeśli był bil
> et, to nie pamiętam ceny). Taka nieuczciwość w tak interesownej ocenie bulwersu
> je mnie bardziej, niż ten Turek. On widzi w tym swój interes, ale żeby Polak ak
> ceptował takie postępowanie wobec nas, to jest naprawdę niewytłumaczalne.
> Ponieważ niektórzy uczestnicy (na wcześniejszych wycieczkach i tej następnej - 
> chyba 10-go, prosili mnie o pełny opis imprezy, dlatego opisałam dokładnie każd
> y dzień, ale wyszło mi tego 12 stron w Wordzie, więc jeśli ktoś ma jakąś stronk
> ę gdzie można by to zamieścić, to chętnie udostepnię ten tekst.
> Pozdrawiam wszystkich wkurzonych, GraT
> dromader08@wp.pl 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się