• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Uczestniczka   napisał(a): 

> Ja właśnie wróciłam z takiej objazdowej wycieczki po Turcji  z biurem Filiz Tou
> rs i nie mam powodów do narzekań,,,kierowcy wspaniali,klimatyzacja bez zarzutów
> ,wygodne fotele,czynna toaleta,ale nie było takiej potrzeby żeby korzystać bo c
> zęsto były postoje.Nasza pilotka Natalka wspaniała dziewczyna,przemiła i z dużą
>  wiedzą,a szef Ergun był z nami cały czas i się nami zajmował.
>  Hotele dobre,jedzenia pod dostatkiem i do wyboru...ale byli tez i tacy co na ś
> niadania i kolacje chodzili z plecakami i pudełkami plastikowymi ,żeby jak najw
> ięcej wynieść(takich ludzi nie popieram i wstydzę się za nich i nie dziwię sie 
> Ergunowi,ze zwracał uwagę zeby nic ze stołówki nie wynosić),a w naszej grupie b
> yły takie trzy kolezanki z Warszawy co bardzo skutecznie napełniały swoje pojem
> niki,a potem na postojach oddalały się od grupy ,zeby to zjesć.Takie właśnie os
> oby psują opinie całej grupie.
>  Program wycieczki był zrealizowany.....owszem były zmiany albo przesunięcia w 
> czasie,ale wszystko się odbyło.A co do zakupów to przecież nikt nas nie zmuszał
>  zeby kupować,gdyby turyści tyle nie kupowali to by nikt ich nie woził do sklep
> ów ze skórą czy złotem lub innych...
>  Kto ma pieniądze to kupuje i cieszy się ,ze mógł coś fajnego kupić w innym kra
> ju.
>  A jezeli komuś się nie podoba taki rodzaj wycieczki to niech siedzi w domu alb
> o leci samolotem i wypoczywa nad basenem.Wiadomo,że na wycieczce objazdowej duż
> o się jeździ,a większość czasu spędza w autokarze,a i noclegi są w różnych miej
> scach i trzeba być na to przygotowanym...ktoś kto taką objazdówke kupuje musi z
> dawać  sobie z tego sprawę,a nie tylko potem narzekać,ze wszystko było źle.....
> .......Ja jestem zadowolona,a organizator spisał się dobrze.    POLECAM.!!!!!..
> .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się