Gość portalu: Uczestniczka napisał(a): > Ja właśnie wróciłam z takiej objazdowej wycieczki po Turcji z biurem Filiz Tou > rs i nie mam powodów do narzekań,,,kierowcy wspaniali,klimatyzacja bez zarzutów > ,wygodne fotele,czynna toaleta,ale nie było takiej potrzeby żeby korzystać bo c > zęsto były postoje.Nasza pilotka Natalka wspaniała dziewczyna,przemiła i z dużą > wiedzą,a szef Ergun był z nami cały czas i się nami zajmował. > Hotele dobre,jedzenia pod dostatkiem i do wyboru...ale byli tez i tacy co na ś > niadania i kolacje chodzili z plecakami i pudełkami plastikowymi ,żeby jak najw > ięcej wynieść(takich ludzi nie popieram i wstydzę się za nich i nie dziwię sie > Ergunowi,ze zwracał uwagę zeby nic ze stołówki nie wynosić),a w naszej grupie b > yły takie trzy kolezanki z Warszawy co bardzo skutecznie napełniały swoje pojem > niki,a potem na postojach oddalały się od grupy ,zeby to zjesć.Takie właśnie os > oby psują opinie całej grupie. > Program wycieczki był zrealizowany.....owszem były zmiany albo przesunięcia w > czasie,ale wszystko się odbyło.A co do zakupów to przecież nikt nas nie zmuszał > zeby kupować,gdyby turyści tyle nie kupowali to by nikt ich nie woził do sklep > ów ze skórą czy złotem lub innych... > Kto ma pieniądze to kupuje i cieszy się ,ze mógł coś fajnego kupić w innym kra > ju. > A jezeli komuś się nie podoba taki rodzaj wycieczki to niech siedzi w domu alb > o leci samolotem i wypoczywa nad basenem.Wiadomo,że na wycieczce objazdowej duż > o się jeździ,a większość czasu spędza w autokarze,a i noclegi są w różnych miej > scach i trzeba być na to przygotowanym...ktoś kto taką objazdówke kupuje musi z > dawać sobie z tego sprawę,a nie tylko potem narzekać,ze wszystko było źle..... > .......Ja jestem zadowolona,a organizator spisał się dobrze. POLECAM.!!!!!.. > .