• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Anusz13  napisał(a): 

> W tej całej sprawie jedno mnie bardzo dziwi: dlaczego ludzie wciąż kupowali imp
> rezy organizowane przez ten syFILIZ??? Po zeszłorocznym pobycie zarówno ja, jak
>  i spora część osób uczestniczących w naszej imprezie pisała na różnych forach 
> co to za biuro, przestrzegaliśmy wszędzie gdzie tylko było można, pisaliśmy obs
> zerne relacje z imprezy jednocześnie przestrzegając wszystkich potencjalnych kl
> ientów Turka przed korzystaniem z jego usług. Niektóre opinie udawało się Turko
> wi wykasować, ale już na forach publicznych robić tego nie mógł. No i mimo wszy
> stko ludzie dawali się skusić pozornie tanimi ofertami. No to po co w ogóle pis
> ać na forach skoro ludzie i tak to maja w nosie? Swoja drogą groupon też jest b
> ardzo nie w porządku, bo do nich także pisaliśmy i jak się mogłam zorientować n
> ie tylko my skarżyliśmy się na to pożal się Boże biuro, a i tak wciąż sprzedawa
> li imprezy syfiliz touru. Mogę tylko powiedzieć, że współczuję tym, którzy cały
>  rok zbierali na wakacje i teraz szukaj wiatru w polu, ale z drugiej strony nai
> wność ludzka nie ma jednak granic. Jak ja jechałam to jeszcze nie było tej lawi
> ny złych opinii na ich temat, ale gdybym przeczytała to, co można było przeczyt
> ać od lipca 2011 to NA PEWNO nie skorzystała bym z ich usług...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się