Gość portalu: Anusz13 napisał(a): > W tej całej sprawie jedno mnie bardzo dziwi: dlaczego ludzie wciąż kupowali imp > rezy organizowane przez ten syFILIZ??? Po zeszłorocznym pobycie zarówno ja, jak > i spora część osób uczestniczących w naszej imprezie pisała na różnych forach > co to za biuro, przestrzegaliśmy wszędzie gdzie tylko było można, pisaliśmy obs > zerne relacje z imprezy jednocześnie przestrzegając wszystkich potencjalnych kl > ientów Turka przed korzystaniem z jego usług. Niektóre opinie udawało się Turko > wi wykasować, ale już na forach publicznych robić tego nie mógł. No i mimo wszy > stko ludzie dawali się skusić pozornie tanimi ofertami. No to po co w ogóle pis > ać na forach skoro ludzie i tak to maja w nosie? Swoja drogą groupon też jest b > ardzo nie w porządku, bo do nich także pisaliśmy i jak się mogłam zorientować n > ie tylko my skarżyliśmy się na to pożal się Boże biuro, a i tak wciąż sprzedawa > li imprezy syfiliz touru. Mogę tylko powiedzieć, że współczuję tym, którzy cały > rok zbierali na wakacje i teraz szukaj wiatru w polu, ale z drugiej strony nai > wność ludzka nie ma jednak granic. Jak ja jechałam to jeszcze nie było tej lawi > ny złych opinii na ich temat, ale gdybym przeczytała to, co można było przeczyt > ać od lipca 2011 to NA PEWNO nie skorzystała bym z ich usług...