Gość portalu: agatainforma napisał(a): > W Czandrze byłam jakiś czas temu tylko w biurze na rozmowie (miło przy świeczka > ch). Zrozumiałam tam, że mimo istnienia siedziby przy ul.Żurawiej (?) jest to j > uż biuro wyłącznie internetowe. Większość klientów nigdy nie kontaktuje się be > zpośrednio z właścicielami, tylko wypełnia ankietę przez internet i płaci przel > ewem na ich konto, ale ja nie chciałam biura internetowego. > Osobiście byłam też w Arkadia Prestige. I to biuro mogę polecić. Od razu zrobil > i na mnie dobre wrażenie. Właścicielka nie naciskała ani na podpisanie umowy, a > ni na pieniądze, gdy potem spóźniłam się przez Święta (Wielkanocne) z przelewem > . Na razie nie spotkałam tu męża, ale raz spotykałam się z jednym z poleconych > mężczyzn kilkanaście tygodni, z innym kilka tygodni. Znalezienie tej jedynej os > oby jest jednak niełatwe - czy w biurze matrymonialnym, czy poza biurem. Konsul > tantka dzwoni do mnie i proponuje mi spotkania regularnie, i to są zawsze mężc > zyźni z wyższym wykształceniem. Widzę, że nieprzypadkowi, ale dobrani specjalni > e dla mnie i to najbardziej cenię. Jest bardzo miło, kompetentnie, nawet jak dz > wonię w dziwnych godzinach, po zamknięciu biura (pracuję do późna) i proszę o k > ontakt, to zawsze oddzwaniają następnego dnia. Jestem naprawdę zadowolona.