Gość portalu: ZbyszekZ722 napisał(a): > Gościu, a gdzie ja napisałem, że Milena do mnie napisała? Ani w lipcu, ani w gr > udniu nie napisała, ale może dobry wróż z Ciebie i jeszcze napisze. Na pewno mo > że napisać do Ciebie, prywatnie-jeżeli podasz maila, ale też tu na forum pewnie > może wyjaśnić Ci publicznie dlaczego zauroczyła się pewnym mężczyzną i dlaczeg > o po kilku tygodniach czy miesiącach się "oduroczyła". Choć nie sądzę, żeby chc > iała Ci się z tego tłumaczyć. Zawsze możesz spróbowac zapytać w biurze, czy moż > esz się spotkać z Mileną? Może się dowiesz czy jest znów zakochana, albo czy sz > uka dalej tego jedynego i masz u niej szansę. Wyluzuj facet, bo Ci żyłka pęknie > . > Do właścicielki: zgodnie z obietnicą nie pisałem przez kilka mieisęcy na forum, > ale Gościu sam mnie po nazwisku wywołał, więc to nie moja wina...Sorry > Wyjaśniam: miałem się nie wywnętrzać na forum i nie tłumaczyć (na prośbę Pań z > biura), bo to podobno bardziej szkodzi niż pomaga...Witamy w Polsce.