podiowjif napisał(a): > Dokładnie mam tę samą sytuację - w rozmowie wstępnej dowiedziałam się że: mają > 1000 (!) aktywnych klientów i super unikalny system dopasowania par. Też wymien > iani mężczyzn, którzy już na mnie potencjalnie czekają. Po opłaceniu usług... p > ierwsze spotkanie (po przypomnieniu o sobie) było kompletną porażką (też mam wr > ażenie że zupełnie przypadkowo dopasowany mężczyzna), a gdy po dwóch tygodniach > zadzwoniłam spytać o drugie spotkanie usłyszałam właśnie że to dużo za wcześni > e i że spotkania będą się odbywać raz w miesiącu. "Za więcej to ludzie płacą 60 > 00" jak usłyszałam. Czyli w sumie płacimy 900zł za 6 spotkań (pierwsze trwało 2 > 5min). Gdy wyraziłam niezadowolenie z tej sytuacji usłyszałam że "Właśnie po to > przyjmujemy osoby po 30ste i z wyższym wykształceniem by uniknąć takich rozmów > " - gdy spytałam się co ma na myśli usłyszałam że chodzi o takie "nieprzyjemne > pretensje" - więc z komunikatu wynikało że jestem niedojrzała i nie wystarczają > co wykształcona. Ogólnie tak nieprzyjemny kontakt, że odeszła mi ochota nawet t > o tych spotkań raz w miesiącu.