zyawisko napisał: > Szanowni forumowicze! > > Ustalam, co następuje: > > 1. Piszę posta (teraz) > 2. Napiszę jeszcze jakiegos w przyszlosci (kiedyś) > 3. Obca do mnie dzis dzwoniła > 4. Na jakiś alkohol (fuj!) jestesmy umowieni! > 5. Zobowiazuje sie do zobowiazania Obcej do zobowiazanego pisania postow na for > um tymże > 6. Sidhe jest jest PiS - wine zrzuca na wszystkie mozliwe Zyawiska dookola :P > 7. Jest jakiś lek na lenistwo? > 8. Co robi Juzeg? > 9. Co robi hrn? > 10. Co robi Legendarny Ziom, poza faktem, ze wiem o jego wpadce u Jerzego... ta > k, tak... > 11. Ma ktoś klucz od kabiny? > 12. Nie lubię Lecha Kaczyńskiego > 13. Turpizm mi nie odpowiada > 14. Ah, wiosnę chciałbym w końcu w duszy swej przeżyć! > 15. Przezylem przejazd pociagiem > 16. Obca do mnie dzwonila drugi raz > 17. Jarosława też nie lubie!! > 18. W związku z sytuacją polityczną dalej będę przeklinał! > 19. Dworzec sensu largo to też perony > 20. Ewakuacja odbywać się powinna zawsze w prawą stronę > 21. Oczko > 22. Lipca > 23. Aż tyle mgnień wiosny nie było... bez przesady... > 24. Wspaniała liczba na której możnaby skończyć > 25. Można to nie znaczy, ze trzeba > 26. Ehhh... > 27. Przerażam niektórych ludzi > 28. Ale niektórzy mnie uwielbiają > 29. Rysio z Klanu w odcinku 1098073098310298301298 zostanie Premierem > 30. Nudaaaa... > 31. Koncze, bo post ten może niektórych męczyć > 32. Mój wspollokator spiewa w lazience > 33. Nie mieszkam na Zoliborzu > 34. Ktos to jeszcze czyta? > 35. Sidhe, chyba Ci sie nudzi :D > 36. Mientushf, Tobie chyba tez... > 37. Ufff... hrn ma co innego do roboty niz to czytac > 38. Co robi teraz Weiss? > 39. Ni! > 40. Czterdzieści > 41. Kropki bywaja meczace > 42. Spacje tez > 43. Nawet Sidhe juz chyba nie czyta... Chociaż... :P > 44. Mickiewiczowski koniec!! > > > Koniec > >