sidhe-e napisała: > Zyawisko siedź jak ci dobrze! :P > ja mam świeżutkie info z Drugiego :D > pani woźna dorobiła się lustra weneckiego w portiernii. wczoraj EPJ wyjęła > starą szybę i wstawiła nową... niestety, niesie to też z sobą negatywne > konsekwencje: nie będzie już wystawki rzeczy znalezionych i muppet show [czyli > znalezionych zdjęć] w oknie portierni... > poza tym, jakoś nas ominął na forum problem ptasiej grypy... a przecież trzeba > zachować wszelkie środki ostrożności. dlatego też ogłaszam, co następuje: > - w trakcie czytania forum zabrania się spożywania wszelkiego rodzaju drobiu i > jaj, zwłaszcza jajecznicy, jako że może ona zarazić forum przez przedostanie > się w szczeliny klawiatury > - nie wolno wnosić na forum ptasich piór ani kurzych łapek > - jeśli ptasie odchody spadną na nasz komputer/monitor, należy bezzwłocznie i > BEZ PANIKI zmyć je środkiem dezynfekującym > - wszelkie ptactwo podczas czytania forum powinno być zamknięte w klatkach lub > kurnikach > - przed przeczytaniem treści forum należy każdorazowo zmienić obuwie na > kapcie/klapki/bambosze, które nie miały możliwości kontaktu z ptasimi odchodami > [nie wiem czemu tak, ale takie były dyrektywy dyrektora Cyprysia...] > każdy, kto nie zastosuje się to w/w zasad zostanie poddany ścisłej > kwarantannie ;) > pozdrawiam :D