Gość portalu: bruxsa napisał(a): > Gość portalu: Mientusfh napisał(a): > > > II LO jest jak wino im starsze tym lepsze, uczniowie II LO też spełniają > ten > > warunek im są starsi tym bardziej cenią tą szkołę, a poza tym uczy wielu > > umiejętności praktycznych nie licząc już sztuki poruszania sie po schodac > h, > > survivalu u Kaplita/Ojczyk/Wojnar (niepotrzebne skreślić), podstaw logiki > (bo > > przecierz wszyscy wiedzą że sala nr 30 jest koło 7-ki), i innych wielce > > przydatnych w III i IV RP umiejętności, po takiej szkole najbardziej zawi > ły > > formularz podatkowy tudzierz polski biurokrata to dla ciebie małe piwo. > > Poprostu jeśli spytasz kogokolwiek z uczniów II LO czy zmienił by szkołę > to ci > > powie że szkoda że tylko 3 lata może tutaj spędzić. > > > > > > Mientusfh....wzruszyłam się. Nawet nie zdawalam sobie sprawy że te wszystkie > wiadomosci typu polozenie sal są tak wazne! ale teraz to wiem...dotarlo to do > mnie...i wzruszylam się...dziękuje ze obudziłeś we mnie tę skrywaną, wrażliwą > część...przybywajcie do tego liceum....naprawde nie moge już pisać...to takie > wzruszające:(