mientusfh napisał: > zyawisko napisał: > > > Tak też czynię. Straszną tu nudą w prawdzie zalatuje ostatnio (tak, tak - > to > > taki dyskretny opiernicz). Żadnych dzieci nie wychowaliście sobie drogie > Sidhe > > i Bruxo oraz drogi Mientuspfie. > > chyba będę musiał zmienić pseudo, nie ma sensu sie tu nawet rzucać że go źle > piszecie Mientusfh to jednak nie praktyczny zlepek liter, ale ciut sie znim już > zrzyłem, pamientam jak powstał podczas jednej z pierwszych informatyk z profeso > r > Augustyn, mieliśmy założyć konto e-mail (ach te wspmnienia z 1 klasy) i wtedy > powstał właśnie on jako dumny protest przeciwko zajęciu mi pseudo Mientus, > później jego historia toczyła sie już szybko aż wreszcie trafił na to forum był > o > to dla niego jedno z większych wyróżnień zaistnieć obok tak sławnych pseudo. ja > k > zyawisko,juzeg,obcaa, sidhe-e, bruxsa by działać na nim może nie na równi z > wyżej wymienionymi ale starając sie zaznaczyć swoją obecność, lecz dzisiaj już > pożegnania Mientusafh nadszedł czas zastąpi go pewnie jeden z jego starszych > braci T.Rol lub AK-47 lecz Mientusfh pozostanie na zawsze w pamięci mojej jak > również na kartach tego forum, Gloria Victis przez pisownię.