Gość portalu: gość napisał(a): > zed.1 napisał: > > > i co? zostawic rozpoczete remonty tak sobie? a te budynki co sa zarzadzan > e prze > > z scr maja tak sobie same zostac bez zarzadcy? lokale tez? deptak tez? ku > ..., a > > ja sie spodziewalem, ze blysniesz jakims genialnym rozwiazaniem a ty PIER > DNALE > > S tekstem jak kononowicz, ze nie bedzie niczego. > > > > i ty mi zarzucasz, ze nie mam wiedzy jak sam chlopie zyjesz historia i ba > nałami > > , do tego polanymi sosem z omamow. > > Ja ja k...wa myślę, że te budynki i sam deptak wcale nie potrzebują jakiegoś os > obnego i szczególnego i [b]specjalnego[/b] zarzadu.. możesz sobie błyskotliwie > przywoływać Kononowicza i innych krewniakó z których wyszedłeś i się tu pojawił > eś, ale nie wiem czy zauważyłeś że reszta Szczecina żyje bez zarządu scr... dep > tak nie żadnych profitów z powodu istnienia scr, oprócz tego że i tak scr tego > deptaku nie ogarnia. > > Tworzenie tak drogich zarządców dla substancji mieszkaniowej i przyległych do n > ich ulic jest szczytem niegospodarności a tak naprawdę to zwykłe urzędnicze zło > dziejstwo dość przebiegle wciśnięte nierogarniętemu Jurczykowi, po czym można u > dowadniać niezbędność tego szachrajstwa... jesteś po stronie tych sku..wieli kt > órzy to wymyślili, więc kim ty jesteś? > > Zarządzanie tymi domami nie wymaga scr-u, w takim stanie jak teraz a nie było p > óki co nic lepszego niż ekipa za czasów Mynca, która przygotowała cały proces r > enowacji i rewitalizacji.. jak zaczęli to robić śmiesznie niskimi kosztami zarz > ądu, finansowanymi zewnętrznie a miasto nie ponosiło obciążenia finansowego, to > ich przegoniono. teraz ty nazywasz to NICZYM? > > I ty mi zarzucasz że zyje historia i banałami... kawwał z ciebie przebiegłego m > anipulanta, nieprawdaż :))) > Jesteś po prostu zwykłym idiotą i wyzywanie od Kononowiczów w niczym nie pomoże > i próbujessz udowodnić potrzebę istnienia złodziejstwa naszych pieniędzy. To j > est Twoja odpowiedz na istnienie scr. > > Manipulujesz podobnie jak wtedy kiedy twierdziłeś, że zwykły kryminalista Andrz > ej R., nigdy nie pracował w SCR. Po prostu kłamiesz.