Gość portalu: Darek W. napisał: > Gość portalu: piotrek napisał(a): > > > Gość portalu: Darek W. napisał(a): > > > > > Gość portalu: Wojciech napisał(a): > > > > > > Witam. > > > Spiesze wyjasnic, ze Pani Domanska i "Kobyla", to jedna i ta sama oso > ba. W > > ypada > > > > > > dodac, ze nazwisko przyjela po mezu... Edziu Domanskim. Tak, tak, wla > snie > > po > > > slynnym Edziu od WT (wychowanie techniczne). Do "mezaliansu" doszlo o > (ile > > dobr > > > ze > > > pamietam) chyba w 1990 podczas przerwy wakacyjnej. > > > > Coś mi się tu nie zgadza. Mnie również uczyła Domańska, a było to w latach > 84-8 > > 8. I już wtedy nosila takie > > nazwisko. Nie mogla zatem przejąć nazwiska w... 90 r. od gościa od WT. Tym > bard > > ziej, że jak słusznie > > przypomniał kaes gość od WT nazywał się Morenko. Trochę się w tym gubię.. > . alb > > o mi pamięć > > szwankuje. > > PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, ALE TO JA POPEŁNIŁEM BŁĄD I DODAŁEM PRZEZ POMYŁKĘ 10 LA > T > DO PRZODU (JAK TEN CZAS LECI). SŁUSZNIE, FAKT MIAŁ MIEJSCE W 1980 (NIE W 1990), > A > JA UCZĘSZCZAŁEM W LATACH 1978-1982. > JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM, ALE CIĄGLE MI SIĘ WYDAJE, ŻE TO BYŁO TAK NIEDAWNO...