Gość portalu: Much napisał: > Gość portalu: Wojciech napisał(a): > > > Rownie czeste powiedzenie Zochowskiej: "Wyciagnijcie > wnioski." Ale jak pewnego > > razu na dzien wagarowicza na scianie obok gabinetu > pojawil sie wierszyk na ten > > temat, przestala tak mowic. A szkoda... > > Za moich czasów (matura 1997 tak mówiła) :-) > > Moja wychowawczyni. > 1000% sentymentu. dzięki Niej przez prawie całą atmę na > studiach wszystkow iedziałem :-) > > > A kto pamieta slynne "Funkcja jest rosnaca w kazdym z > przedziaLOW" z silnym > > akcentem na ostatnia sylabe? > > I jeszcze kombinatorkę :-) bez "y" w ostatniej sylabie. > > > > > > > Najlepsza nauczycielka jaka w zyciu spotkalem. Serio. > Tyle serca wkladala > > zawsze w tlumaczenie nowego zagadnienia, ta > gestykulacja, sinus przesuwamy > > o "pi drugich" w kierunku okna, itd. A ile ja sie > nasmialem na matmie z powodu > > tych tekstow... Chcialbym jeszcze kiedys znalezc sie na > matmie prowadzonej > > przez Zochowska, moze powinni zorganizowac jakies > lekcje dla absolwentow..? > > Koniecznie :-) > Dla mnie ideał nauczyciela. > > Pawel